OSTA NYT. Maksa myöhemmin

Ehdot ja tietosuojakäytäntö

Käyttöehdot

YLEISKATSAUS

Tätä verkkosivustoa ylläpitää omppu.shop. Koko sivustolla termit "me", "me" ja "kevät" viittaavat omppuun, omppu tarjoaa tämän sivuston, mukaan lukien kaikki tämän sivuston käytettävissä olevat tiedot, työkalut ja palvelut sinulle, käyttäjälle, edellyttäen että hyväksyt kaikki ehdot , ehdot, käytännöt ja ilmoitukset.

Vierailemalla verkkosivustollamme ja / tai ostamalla meiltä mitä tahansa, sitoutamme sinut "Palveluumme" ja suostumme noudattamaan seuraavia ehtoja ("Käyttöehdot", "Ehdot"), mukaan lukien tässä mainitut lisäehdot ja käytännöt. pääsee hyperlinkillä. Nämä käyttöehdot koskevat kaikkia verkkosivuston käyttäjiä, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, käyttäjät, jotka ovat selaimia, myyjiä, asiakkaita, kauppiaita ja / tai sisällöntuottajia.

Lue nämä käyttöehdot huolellisesti ennen kuin vierailet verkkosivustollamme tai käytät niitä. Pääsemällä tai käyttämällä mitä tahansa verkkosivuston osaa, sitoudut noudattamaan näitä käyttöehtoja. Jos et hyväksy kaikkia tämän sopimuksen ehtoja, et saa käyttää verkkosivustoa tai käyttää mitään palveluita. Jos näitä käyttöehtoja pidetään tarjouksena, hyväksyntä rajoitetaan nimenomaisesti näihin käyttöehtoihin.

Kaikkien nykyiseen kauppaan lisättyjen uusien ominaisuuksien tai työkalujen on myös oltava käyttöehtojen piirissä. Voit tarkistaa käyttöehtojen uusimman version milloin tahansa tällä sivulla. Pidätämme oikeuden päivittää, muuttaa tai korvata näiden käyttöehtojen minkä tahansa osan julkaisemalla päivityksiä ja / tai muutoksia verkkosivustollemme. Sinun vastuullasi on tarkistaa tämä sivu säännöllisesti muutosten varalta. Jatkuva verkkosivustosi käyttö tai pääsy sen jälkeen kun muutokset on lähetetty, tarkoittaa, että ne hyväksytään.

Kauppamme isännöi Shopify Inc. Ne tarjoavat meille sähköisen verkkokaupan alustan, jonka avulla voimme myydä tuotteitamme ja palveluitamme sinulle.

OSA 1 - Verkkokaupan ehdot

Hyväksymällä nämä käyttöehdot vakuutat, että olet vähintään täysi-ikäinen kotimaassasi tai asuinpaikassasi tai että olet täysi-ikäinen kotimaassasi tai asuinpaikassasi ja olet antanut meille suostumuksesi sallia kenenkään vähemmän huollettavana olevan henkilön käyttää tätä verkkosivustoa. . 
Et saa käyttää tuotteitamme mihinkään laittomaan tai luvattomaan tarkoitukseen, tai saatat rikkoa Palvelua käyttäessäsi lainkäyttöalueesi lakeja (mukaan lukien mutta ei rajoittuen tekijänoikeuslakiin). 
Et saa lähettää matoja, viruksia tai tuhoavia koodeja. 
Minkä tahansa Ehtojen rikkominen tai rikkominen johtaa palvelujen välittömään lopettamiseen.

OSA 2 - YLEISET EHDOT

Pidätämme oikeuden kieltäytyä palvelusta kenellekään mistä tahansa syystä koska tahansa. 
Ymmärrät, että sisältösi (ei luottokorttitietosi) voidaan lähettää salaamattomana ja siihen voi sisältyä (a) lähetyksiä eri verkkojen kautta ja (b) muokattu mukauttamaan verkkojen tai laitteiden teknisiä vaatimuksia. Luottokorttitiedot salataan aina verkonsiirron aikana. 
Suostut olemaan jäljentämättä, kopioimalla, kopioimatta, myymättä, myymättä tai käyttämättä mitään Palvelun osaa, Palvelun käyttöä tai pääsyä Palveluun tai muita yhteyksiä verkkosivustolla, jonka kautta Palvelua tarjotaan, ilman nimenomaista kirjallista lupaa. 
Tämän sopimuksen otsikot sisältyvät vain yksinkertaisuuden vuoksi, eivätkä ne rajoita tai muuten vaikuta näihin ehtoihin.

OSA 3 - LÄHELLYYS, TIEDOT JA AIKAINEN TIEDONANTOAIKA

Emme ole vastuussa, jos tällä verkkosivustolla tarjottavat tiedot eivät ole tarkkoja, täydellisiä tai ajantasaisia. Tämän sivuston materiaali on vain yleistä tietoa, eikä siihen tule luottaa eikä sitä saa käyttää ainoana perustana päätöksenteolle kuulematta ensisijaisia, tarkempia, täydellisempiä tai ajantasaisempia tietolähteitä. Kaikki luottamus tämän sivuston aineistoon on omalla vastuullasi. 
Tämä verkkosivusto voi sisältää joitain historiallisia tietoja. Historialliset tiedot eivät välttämättä ole ajankohtaisia ​​ja ne on tarkoitettu vain viitteeksi. Pidätämme oikeuden muuttaa tämän verkkosivuston sisältöä milloin tahansa, mutta meillä ei ole velvollisuutta päivittää mitään verkkosivustollamme olevia tietoja. Hyväksyt, että sinun vastuullasi on seurata muutoksia sivustollamme.

OSA 4 - PALVELUN JA HINTOJEN MUUTOKSET

Tuotteidemme hinnat voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. 
Pidätämme oikeuden milloin tahansa muuttaa tai peruuttaa Palvelua (tai sen osaa tai sisältöä) ilman ennakkoilmoitusta. 
Emme ole vastuussa sinulle tai kolmansille osapuolille muutoksista, hinnanmuutoksista, Palvelun irtisanomisesta tai lopettamisesta.

OSA 5 - TUOTTEET TAI PALVELUT

Jotkin tuotteet tai palvelut saattavat olla saatavana yksinomaan verkossa verkkosivuston kautta. Näillä tuotteilla tai palveluilla voi olla rajoitettu määrä ja ne voidaan palauttaa tai vaihtaa vain palautuskäytäntöjemme mukaisesti. 
Olemme tehneet kaikkemme näyttääksesi mahdollisimman paljon värejä ja kuvia tuotteistamme, jotka ovat kaupassa. Emme voi taata, että näytön väri ja väri ovat oikeat. 
Pidätämme oikeuden, mutta emme ole velvollisia, rajoittamaan tuotteidemme tai palvelujemme myyntiä kenellekään henkilölle, maantieteelliselle alueelle tai lainkäyttöalueelle. Voimme käyttää tätä oikeutta tapauskohtaisesti. Pidätämme oikeuden rajoittaa tarjoamiemme tuotteiden tai palveluiden määrää. Kaikkia tuotekuvauksia tai tuotteiden hintoja voidaan muuttaa milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta, oman harkintamme mukaan. Pidätämme oikeuden lopettaa minkä tahansa tuotteen milloin tahansa. Kaikki tällä sivustolla tehdyt tuotteiden tai palveluiden tarjoukset ovat pätemättömiä, kun ne on kielletty. 
Emme takaa, että ostamiesi tai vastaanottamiesi tuotteiden, palvelujen, tietojen tai muun materiaalin laatu vastaa odotuksiasi tai että virheet Palvelussa korjataan.

OSA 6 - LASKUTUKSEN JA LASKUTUKSEN LÄHESTYMISTAPA

Pidätämme oikeuden kieltäytyä tekemästäsi tilauksesta. Voimme oman harkintamme mukaan rajoittaa tai peruuttaa ostettuja määriä henkilöä, kotitaloutta tai tilausta kohti. Nämä rajoitukset voivat sisältää tilauksia, jotka on tehty samalla asiakastilillä tai samalla tilillä, samalla luottokortilla ja / tai tilausta käyttäen samaa laskutus- ja / tai toimitusosoitetta. Jos muutamme tai peruutamme tilauksen, voimme yrittää ilmoittaa sinulle ottamalla yhteyttä tilauksen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen ja / tai laskutusosoitteeseen / puhelinnumeroon. Pidätämme oikeuden rajoittaa tai kieltää tilauksia, jotka oman harkintamme mukaan näyttävät tekevän jälleenmyyjiltä, ​​jälleenmyyjiltä tai jakelijoilta.

Suostut toimittamaan ajantasaiset, täydelliset ja tarkat osto- ja tilitiedot kaikista myymälässämme tehdyistä ostoksista. Hyväksyt, että päivität tilisi ja muut tiedot, mukaan lukien sähköpostiosoitteesi ja luottokorttisi numeron sekä viimeisen käyttöpäivän, nopeasti, jotta voimme suorittaa tapahtumasi ja ottaa sinuun yhteyttä tarvittaessa.

Lisätietoja on palautuskäytännössämme.

OSA 7 - VALINNAINEN TYÖKALU

Voimme tarjota sinulle pääsyn kolmansien osapuolten työkaluihin, joita emme valvo, emmekä voi hallita tai syöttää. 
Tunnustat ja hyväksyt, että tarjoamme pääsyn sellaisiin työkaluihin "sellaisina kuin ne ovat" ja "sellaisina kuin ne ovat käytettävissä" ilman minkäänlaisia ​​takuita, esityksiä tai ehtoja ja ilman minkäänlaista hyväksyntää. Emme ole vastuussa minkään kolmannen osapuolen työkalujen käytöstä tai siitä. 
Verkkosivustolla tarjottujen työkalujen käyttö on täysin omalla vastuullasi ja harkintasi mukaan, ja sinun on varmistettava, että olet perehtynyt ja hyväksynyt ehdot, joiden mukaan työkalut ovat kolmansien osapuolten tarjoamia. 
Voimme myös tulevaisuudessa tarjota uusia palveluita ja / tai toimintoja verkkosivuston kautta (mukaan lukien uusien työkalujen ja resurssien julkaisu). Tällaisiin uusiin ominaisuuksiin ja / tai palveluihin sovelletaan myös näitä käyttöehtoja.

8 JAKSO - KOLMANSIEN OSAPUOLTEN MAAT

Jotkin palvelumme kautta saatavilla olevat sisällöt, tuotteet ja palvelut voivat sisältää kolmansien osapuolten materiaalia. 
Tämän verkkosivuston kolmansien osapuolten linkit voivat ohjata sinut kolmansien osapuolten verkkosivustoille, jotka eivät ole sidoksissa meihin. Emme ole vastuussa sisällön tai tarkkuuden tarkistamisesta tai arvioinnista emmekä takaa emmekä ole vastuussa kolmansien osapuolten materiaaleista tai verkkosivustoista tai muista kolmansien osapuolten materiaaleista, tuotteista tai palveluista. 
Emme ole vastuussa mistään vahingoista, jotka liittyvät tavaroiden, palvelujen, resurssien, sisällön tai muiden kolmansien osapuolten verkkosivustojen yhteydessä tehtyjen tapahtumien ostamiseen tai käyttöön. Lue huolellisesti kolmansien osapuolten käytännöt ja menettelyt ja varmista, että ymmärrät ne ennen tapahtuman aloittamista. Kolmansien osapuolten tuotteisiin liittyvät valitukset, väitteet, huolenaiheet tai kysymykset tulee osoittaa kolmansille osapuolille.

OSA 9 - KÄYTTÄJÄN HUOMAUTUKSET, TAKAISIN JA MUUT KYSYMYKSET

Jos lähetät tiettyjä ehdotuksia pyynnöstä (esimerkiksi kilpailutyöt) tai ilman meiltä saatuja pyyntöjä, lähetät luovia ideoita, ehdotuksia, ehdotuksia, suunnitelmia tai muuta materiaalia, olitpa verkossa, sähköpostitse, postitse tai muuten ( "Kommentit") suostut siihen, että voimme milloin tahansa muokata, kopioida, julkaista, jaella, kääntää ja muutoin käyttää meille välittimiäsi kommentteja rajoituksetta. Meillä ei ole velvollisuutta (1) säilyttää luottamuksellisia kommentteja (2) maksaa korvauksia kommenteista; tai (3) vastaamaan mahdollisiin kommentteihin. 
Meillä voi olla, mutta meillä ei ole velvollisuutta seurata, muokata tai poistaa sisältöä, jonka oman harkintamme mukaan pidämme laittomana, loukkaavana, uhkaavana, loukkaavana, loukkaavana, pornografisena, säädyttömänä tai muuten loukkaavana tai rikkoo osapuolen immateriaalioikeuksia tai näitä käyttöehtoja. . 
Hyväksyt, että kommenttisi eivät loukkaa kolmansien osapuolten oikeuksia, mukaan lukien tekijänoikeuksia, tavaramerkkejä, yksityisyyttä, persoonallisuutta tai muita henkilökohtaisia ​​tai omistusoikeuksia. Hyväksyt lisäksi, että kommenttisi eivät sisällä haitallista tai muuten laitonta, loukkaavaa tai säädytöntä materiaalia tai sisältävät mitään virusta tai muuta haitallista koodia, joka voi millään tavalla vaikuttaa Palvelun tai siihen liittyvän verkkosivuston toimintaan. Et saa käyttää väärennettyä sähköpostiosoitetta, teeskennellä olevasi joku muu kuin itse tai johtaa muutoin harhaan meitä tai kolmansia osapuolia kommenttien alkuperästä. Olet yksin vastuussa kaikista kommenteistasi ja niiden oikeellisuudesta. Emme ota vastuuta emmekä ota mitään kommentteja, jotka olet lähettänyt sinä tai kolmannen osapuolen.

OSA 10 - HENKILÖTIEDOT

Henkilötietojesi toimittamista kaupan kautta ohjaa tietosuojakäytäntömme. Tarkastella tietosuojakäytäntöämme.

OSA 10 - HENKILÖTIEDOT

Henkilötietojesi toimittamista kaupan kautta ohjaa tietosuojakäytäntömme. Nähdäksesi tietosuojakäytäntömme.

OSA 11 - VIRHEET, LISÄYS JA TUOTOKSET

Joskus verkkosivustollamme tai Palvelussa saattaa olla tietoja, jotka sisältävät kirjoitusvirheitä, epätarkkuuksia tai puutteita, jotka saattavat liittyä tuotekuvauksiin, hinnoitteluun, tarjouksiin, lähetyskuluihin, kuljetusaikaan ja saatavuuteen. Pidätämme oikeuden korjata virheet, epätarkkuudet tai puutteet ja muuttaa tai päivittää tietoja tai peruuttaa tilauksia, jos Palvelussa tai muulla siihen liittyvällä verkkosivustolla olevat tiedot ovat virheellisiä milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta (mukaan lukien tilauksen jälkeen). 
Emme sitoudu päivittämään, muuttamaan tai selventämään Palvelussa tai muulla siihen liittyvällä verkkosivustolla olevia tietoja, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, hintatiedot, paitsi lain edellyttämällä tavalla. Mitään erityistä päivitystä tai päivityspäivää, jota on sovellettu Palvelussa tai muulla siihen liittyvällä verkkosivustolla, ei pidetä osoittavan, että mitään Palvelussa tai muulla siihen liittyvällä verkkosivustolla olevia tietoja on muutettu tai päivitetty.

OSA 12 - KIELTOKÄYTTÖ

Muiden käyttöehdoissa asetettujen kieltojen lisäksi sinua ei saa käyttää verkkosivustoa tai sen sisältöä: (a) mihinkään laittomaan tarkoitukseen, b) rohkaista muita suorittamaan tai tekemään laitonta toimintaa, (c) rikkomaan kansainvälisiä, liittovaltion, provinsseja tai osavaltioita määräykset, säännöt, lait tai paikalliset määräykset; (d) loukata tai rikkoa immateriaalioikeuksia tai muiden henkilöiden immateriaalioikeuksia; suuntautuminen, uskonto, etnisyys, rotu, ikä, kansallinen alkuperä tai vamma. (f) toimittaa vääriä tai harhaanjohtavia tietoja; (g) ladata tai lähettää viruksia tai muun tyyppisiä haitallisia koodeja, joita voidaan käyttää tai olla käyttämättä millään tavalla, joka vaikuttaa Palvelun toimintaan tai toimintaan, tai millä tahansa siihen liittyvällä verkkosivustolla, muilla verkkosivustoilla tai Internetissä; (h) kerätä tai seurata muiden henkilötietoja (i) roskapostin, tietojenkalastelun, farmaseuttisen sisällön, roskapostin, hämähäkin, indeksoinnin tai naarmuuntumisen varalta; (j) säädyttömistä tai moraalittomista syistä; tai (k) häiritä tai kiertää Palvelun tai minkä tahansa siihen liittyvän verkkosivuston, muiden verkkosivustojen tai Internetin turvaominaisuuksia. Pidätämme oikeuden lopettaa Palvelun tai minkä tahansa siihen liittyvän verkkosivuston käyttö rikkomalla kiellettyä käyttöä.

OSA 13 - VASTUU VASTUUTAKUISTA

Emme takaa, että palvelumme käyttö on keskeytymätöntä, ajoissa, turvallista tai virheetöntä. 
Emme takaa, että palvelun käytöstä saatavat tulokset ovat oikeat tai luotettavat. 
Hyväksyt, että voimme ajoittain poistaa Palvelun loputtomiin tai lopettaa Palvelun milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. 
Hyväksyt nimenomaisesti, että Palvelun käyttö tai kyvyttömyys käyttää sitä on omalla vastuullasi. Palvelu ja kaikki Palvelun kautta sinulle tarjotut tuotteet ja palvelut tarjotaan (paitsi jos olemme nimenomaisesti ilmoittaneet) "sellaisenaan" ja "saatavana" omaan käyttöönsi ilman minkäänlaista ilmaisua, takuuta tai ehtoa, joko implisiittiset takuut tai ehdot, mukaan lukien myyntikelpoisuus, myyntikelpoisuus, soveltuvuus tiettyyn tarkoitukseen, kestävyys, omistusoikeus ja loukkaamattomuus. 
Missään tapauksessa OMPPU, hallituksen jäsenet, toimihenkilöt, työntekijät, tytäryhtiöt, edustajat, urakoitsijat, harjoittelijat, toimittajat, palveluntarjoajat tai lisenssinantajat eivät ole vastuussa vahingoista, menetyksistä, vahingoista tai mistään suorista, epäsuorista, tahattomista, rankaisevista, erityisistä tai välillisistä vahingoista. mukaan lukien rajoituksetta menetetyt voitot, menetetyt tulot, menetetyt säästöt, tietojen menetys, korvauskustannukset tai vastaavat vahingot, perustuvatko sopimukseen, vahingot (mukaan lukien huolimattomuus), tiukka vastuu tai muut, jotka johtuvat käytöstäsi mistä tahansa palvelun tai palvelun kanssa hankitusta tuotteesta tai mistä tahansa muusta vaatimuksesta, joka liittyy millään tavalla palvelun tai minkä tahansa tuotteen käyttöön, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, minkä tahansa sisällön virheisiin tai puutteisiin tai mihin tahansa muuhun menetykseen tai vahingoon. tyypit, jotka ovat syntyneet palvelun tai minkä tahansa sisällön käytön seurauksena (tai tuote), joka on lisätty, siirretty tai muutoin asetettu saataville palvelun kautta, vaikka niiden mahdollisuutta suositellaan. Koska jotkin osavaltiot tai lainkäyttöalueet eivät salli satunnaisten tai välillisten vahinkojen poissulkemista tai rajoittamista sellaisissa osavaltioissa tai lainkäyttöalueilla, vastuumme rajoitetaan lain sallimassa enimmäismäärässä.

OSA 14 - VAHINGOT

Suostut korvaamaan OMPPU: lle ja emoyhtiölle, tytäryhtiölle, tytäryhtiölle, tytäryhtiölle, virkamiehelle, johtajalle, edustajalle, urakoitsijalle, lisenssinantajalle, palveluntarjoajalle, alihankkijalle, toimittajalle, harjoittelijalle ja työntekijälle vaarattomina kaikista vaatimuksista tai vaatimuksista, mukaan lukien kohtuulliset asianajajapalkkiot. kolmannen osapuolen toimesta näiden käyttöehtojen tai niiden viitteeksi sisältämien asiakirjojen rikkomisen vuoksi tai seurauksena siitä, että rikot lakia tai kolmansien osapuolten oikeuksia.

OSA 15 - VAATIMUSTENMUKAISUUS

Jos jokin näiden käyttöehtojen määräyksistä todetaan laittomaksi, pätemättömäksi tai selittämättömäksi, tällainen määräys on kuitenkin täytäntöönpanokelpoinen sovellettavan lain sallimassa laajuudessa, ja kiistattoman osan katsotaan olevan erillinen näistä käyttöehdoista, tällaista määräystä ei pidetä vaikuttaa muiden muiden säännösten pätevyyteen ja täytäntöönpanoon.

OSA 16 - LOPPU

Osapuolten velvollisuudet ja vastuut, jotka ovat syntyneet ennen irtisanomispäivää, ovat voimassa tämän sopimuksen irtisanomisesta kaikissa tarkoituksissa. 
Nämä käyttöehdot ovat voimassa, ellet sinä tai me vielä irtisano niitä. Voit irtisanoa nämä käyttöehdot milloin tahansa ilmoittamalla meille, ettet enää halua käyttää palveluitamme, tai kun lopetat verkkosivustomme käytön. 
Jos epäilet yksin tai epäilemme, että olet noudattamatta kaikkia näiden käyttöehtojen ehtoja, voimme myös irtisanoa tämän sopimuksen milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta ja sinä olet vastuussa kaikista erääntyneistä summista maksetaan päättymispäivään saakka ja / tai voi siten estää asiakkaan pääsyn palveluihimme (tai mihin tahansa sen osaan).

OSA 17 - TÄYDELLINEN SOPIMUS

Näiden käyttöehtojen minkään oikeuden tai määräyksen käyttämättä jättäminen tai täytäntöönpano ei merkitse luopumista tällaisesta oikeudesta tai määräyksestä. 
Nämä käyttöehdot ja mahdolliset käytännöt tai käyttösäännöt, jotka lähetämme tällä verkkosivustolla tai liittyvät Palveluun, muodostavat koko sinun ja meidän välisen sopimuksen ja yhteisymmärryksen ja hallitsevat Palvelun käyttöäsi ja korvaavat kaikki aiemmat tai samanaikaiset sopimukset, ilmoitukset ja ehdotukset joko suullisesti tai kirjallisesti. , sinun ja meidän välillä (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, käyttöehtojen aiemmat versiot). 
Näiden käyttöehtojen tulkinnassa esiintyviä epäselvyyksiä ei tule tulkita kehitysosapuolta vastaan.

OSA 18 - LAIN MÄÄRITTÄMINEN

Näitä käyttöehtoja ja mahdollisia erillisiä sopimuksia, joissa tarjoamme palveluitasi, on säänneltävä ja tulkittava Ruotsin lainsäädännön mukaisesti.

OSA 19 - PALVELUJEN MUUTOKSET

Voit tarkistaa käyttöehtojen uusimman version milloin tahansa tällä sivulla. 
Pidätämme oikeuden oman harkintamme mukaan päivittää, muuttaa tai korvata näiden käyttöehtojen minkä tahansa osan julkaisemalla päivityksiä ja muutoksia verkkosivustollemme. Sinun vastuullasi on tarkistaa verkkosivustomme säännöllisesti muutosten varalta. Jatkuva verkkosivustomme tai palvelumme käyttö tai pääsy sen jälkeen, kun näihin käyttöehtoihin on tehty muutoksia, merkitsee näiden muutosten hyväksymistä.

OSA 20 - YHTEYSTIEDOT

Kysymyksiä käyttöehdoista tulee lähettää meille osoitteeseen info@omppu.shop

 

Tietosuojakäytäntö

Tämä tietosuojaseloste kuvaa, kuinka henkilökohtaisia ​​tietojasi kerätään, käytetään ja jaetaan, kun vierailet tai teet ostoksen osoitteessa omppu.shop ("verkkosivusto").

HENKILÖTIEDOT Keräämme 
Kun vierailet sivustolla, keräämme automaattisesti tietoja laitteestasi, mukaan lukien tiedot selaimestasi, IP-osoitteestasi, aikavyöhykkeestä ja joistakin laitteeseen asennetuista evästeistä. Kun selaat sivustoa, keräämme myös tietoja yksittäisistä verkkosivuista tai tuotteista, joita näet, mitä verkkosivustoja tai hakutermejä viittasit verkkosivustolle, ja tietoja siitä, miten olet vuorovaikutuksessa verkkosivuston kanssa. Kutsumme näitä automaattisesti kerättyjä tietoja nimellä "laitetiedot".

Keräämme laitetietoja seuraavilla tekniikoilla: 
"Evästeet" ovat datatiedostoja, jotka sijoitetaan laitteellesi tai tietokoneellesi ja sisältävät usein nimettömän yksilöllisen tunnisteen. Lisätietoja evästeistä ja evästeiden käytöstä poistamisesta on osoitteessa http://www.allaboutcookies.org. 
- "Lokitiedostot" -seurantatoimet, jotka tapahtuvat verkkosivustolla ja keräävät tietoja, mukaan lukien IP-osoitteesi, selaintyyppisi, Internet-palveluntarjoajasi, viittaavat / lähtevät sivut sekä päivämäärä- ja aikaleimat. 
- "Verkkojäljitteet", "tunnisteet" ja "pikselit" ovat elektronisia tiedostoja, joita käytetään tallentamaan tietoja verkkosivuston selaamisesta.

Lisäksi keräämme sinulta tiettyjä tietoja, kuten nimesi, laskutusosoitteesi, toimitusosoitteesi, maksutiedot (mukaan lukien luottokortin numero, sähköpostiosoite ja puhelinnumero), kun teet tai yrität tehdä ostoksia verkkosivuston kautta. näihin tietoihin nimellä "Tilaustiedot".

Kun puhumme "henkilötiedoista" tässä tietosuojakäytännössä, puhumme sekä laitetiedoista että tilaustiedoista.

Kuinka käytämme henkilötietojasi? 
Käytämme yleensä keräämiemme tilaustietoja kaikkien verkkosivuston kautta tehtyjen tilausten täyttämiseen (mukaan lukien maksutietojesi käsittely, lähetysten ja laskujen järjestäminen ja / tai tilausvahvistukset). Lisäksi käytämme näitä tilaustietoja: 
- kommunikoida kanssasi; 
- Suojaa tilauksemme mahdollisilta riskeiltä tai petoksilta ja 
- Kun noudatat meille jakamiasi mieltymyksiä, anna sinulle tietoja tai mainontaa tuotteidemme tai palvelujemme yhteydessä.

Käytämme keräämiämme laitetietoja auttaaksemme meitä terävöittämään kaikki riskit ja petokset (etenkin IP-osoitteesi) ja yleisesti parantamaan ja optimoimaan verkkosivustoamme (esimerkiksi tuottamalla analytiikkaa siitä, miten asiakkaamme selaavat ja ovat vuorovaikutuksessa Ja arvioida markkinointi- ja mainoskampanjoidemme menestystä).

Jaa henkilökohtaiset tietosi 
Jaamme henkilötietojasi kolmansien osapuolten kanssa auttaaksemme meitä käyttämään henkilötietojasi yllä kuvatulla tavalla. Käytämme esimerkiksi Shopifyä verkkokaupan ylläpitämiseen - voit lukea lisää siitä, miten Shopify käyttää henkilötietojasi täältä: https://www.shopify.com/legal/privacy. Käytämme myös Google Analyticsia auttaaksemme meitä ymmärtämään, miten asiakkaamme käyttävät verkkosivustoa - voit lukea lisää siitä, miten Google käyttää henkilötietojasi, täältä: https://www.google.com/intl/fi/policies/privacy/. Voit myös kieltäytyä Google Analyticsista täällä: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Lopuksi voimme myös jakaa kanssasi henkilötietojasi sovellettavien lakien ja asetusten noudattamiseksi, vastaamiseksi tuomioon, hakemusmääräykseen tai muuhun oikeudelliseen pyyntöön saamastamme tiedosta tai muuten suojellaksemme oikeuksiamme.

Mainostaminen 
Kuten yllä on kuvattu, käytämme henkilötietojasi tarjotaksemme sinulle kohdistettuja mainoksia tai markkinointiviestintää, jotka mielestämme saattavat kiinnostaa sinua. Lisätietoja kohdennetun mainonnan toiminnasta on Network Advertising Initiative ("NAI") -koulutussivulla osoitteessa http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Lisäksi voit kieltäytyä joistakin näistä palveluista käymällä Digital Advertising Alliancen valintaportaalissa osoitteessa http://optout.aboutads.info/.

ÄLÄ JÄLJITÄ 
Huomaa, että emme muuta verkkosivustomme tiedonkeruuta ja käytä rutiineja, kun näemme selaimesi seurantasignaalin.

OIKEUDESI 
Jos asut Euroopassa, sinulla on oikeus käyttää henkilökohtaisia ​​tietoja, joita pidämme sinusta, ja pyytää henkilötietojesi korjaamista, päivittämistä tai poistamista. Jos haluat käyttää tätä oikeutta, ota meihin yhteyttä alla olevien yhteystietojen avulla.

Lisäksi, jos asut Euroopassa, huomaamme, että käsittelemme tietojasi täyttääkseen mahdollisesti kanssasi mahdollisesti tehdyt sopimukset (esimerkiksi jos tilaat verkkosivuston kautta) tai muulla tavoin yllä lueteltujen laillisten liike-etujemme puolesta. Huomaa myös, että tietosi lähetetään Euroopan ulkopuolelle, myös Kanadaan ja Yhdysvaltoihin.

TIETOJEN SÄILYTTÄMINEN 
Kun teet tilauksen verkkosivuston kautta, säilytämme tuotteidesi tilaustiedot, ellei ja kunnes pyydät meitä poistamaan nämä tiedot.

MUUTOKSET 
Voimme päivittää tätä tietosuojakäytäntöä ajoittain vastaamaan esimerkiksi käytäntömme muutoksia tai muista toiminnallisista, oikeudellisista tai oikeudellisista syistä.

Alaikäiset 
Sivustoa ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ 
Jos haluat lisätietoja tietosuojakäytännöistämme, jos sinulla on kysyttävää tai haluat tehdä valituksen, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@omppu.shop tai sähköpostitse käyttämällä alla olevia tietoja:

Omppu 
[Re: Tietosuojavaltuutettu] 
Omppu, Skolvägen 5 A, 83004 mörsil, Ruotsi

Suomi
Suomi